Vandski - Wakeboard - Klub

 
Kunstmaler.dk

Billige flyrejser til Gran Canaria. Rejsebureauer. Lej en lejlighed. Billigeste fly tilbud.

Klubbens Priser 

Medlemskab senior (18 - ) kr. 1000
Junior  (15-17) kr. 700
Delfin  ( 11-14) kr. 500
Passiv medlem kr. 300
Tur Priser
Senior kr. 70
Junior kr. 50
Delfin kr. 45
Gæste Priser kr. 200
Hvor efterfølgende ture samme dag koster  = 70kr.
Banan tur  (15min.) kr. 70
Tuben tur (2 pers. A 10min.) kr. 150
Polterabend (45min. På vandet) kr. 1200

 Firma arrangementer (45 min. På vandet)  = 1500kr. 

Skal der arrangeres en polterabend?

Står du og er ved at arrangere en polterabend for en af dine bekendte, så er det en oplagt mulighed at tage personen ud på vandski!

Vi søger både for at personen får en våddragt og en redningsvest på og så sørger vi selvfølgelig også for instruktion inden vi tager ud på vandet. Det eneste I selv skal sørge for er et håndklæde, noget badetøj og at personen IKKE er beruset.

Hvad sker der så på en polterabend?

Når I ankommer giver vi personen en våddragt og en redningsvest på, hvorefter vi giver noget instruktion i hvad man skal gøre for at komme op på skiene. I nogle tilfælde sætter vi en bom ud på siden af båden, således at instruktøren kan give råd og vejledning til vandskiløberen. Når dette er gået godt, kommer personen ud bag båden med en rigtig vandskiline. Til sidst har vi en tube, som er en stor badering. I tuben får man som regel en lille hoppe tur, som er meget morsom at se på.

Hvor lang tid tager det så?

I skal regne med at det tager ca. 1 time fra I kommer til I går igen. Men I er selvfølgelig velkomne til at blive lidt længere og nyde noget medbragt mad, drikke, vejret og vores smukke udsigt. Personen der skal ud på vandet får ca. 20 minutter på vandet og det er muligt for to personer at komme med i båden for at tage billeder af det hele. Nogen vil sige at 20 minutter ikke er ret lang tid, men det er rigeligt når man ikke er vant til at stå på vandski.

Skal man reservere tid?

Der skal altid reserveres tid. Reservationen kan foretages ved at ringe til vores polterabendmand. Det er en god idé at reservere i så god tid som muligt, da I ellers kan risikere, at vi ikke har tid pga. at andre er kommet Jer i forkøbet.

Hvordan med betaling?

Et Polterabend arrangement koster 1.200 kr. og SKAL bookes og betales på forhånd. Prisen dækker alt der har med vandski at gøre.

Kan man ikke bare tage en gæstetur i stedet?

Det er ikke anbefalelsesværdigt at tage en gæstetur i stedet, da det ikke er til at vide hvornår I kan komme ud. Husk på, at andre har booket en tid og klubbens løbere vil også gerne selv stå på vandski og de har fortrinsret. Desuden er en gæstetur meget kortere og der er ikke den samme instruktion.

 


Konkurrencer vandski og wakeboard VVK Slalom Junior Camp Mandagskonkurrencer M2 Junior Fun Tour DM Special. Breddekonkurrence Wakeboard Speedbådskørekort. Motorbåd Vandskibåden Søvejsregler Søsikkerhed Redningsvesten Brændslukning Himmel og hav Kulde og påklædning Kulde og påklædning Styring, manøvrering og sejlads med vandskibåde Fartøjskendskab Tankning af brændstof. Redningsvesten Rednings- og svømmeveste skal være typegodkendt efter anerkendte normer, herunder SOLAS- og EFtypegodkendt eller DVN- varedeklareret. Trampolin Vandski Vandskibåd Slalom Skylon tårn Sliders Hop Kicker Bade faciliteter wakeboard- og vandski Vandskibåd.Konkurrencer vandski og wakeboard VVK Slalom Junior Camp Mandagskonkurrencer M2 Junior Fun Tour DM Special. Breddekonkurrence Wakeboard Speedbådskørekort. Motorbåd Vandskibåden Søvejsregler Søsikkerhed Redningsvesten Brændslukning Himmel og hav Kulde og påklædning Kulde og påklædning Styring, manøvrering og sejlads med vandskibåde Fartøjskendskab Tankning af brændstof. Redningsvesten Rednings- og svømmeveste skal være typegodkendt efter anerkendte normer, herunder SOLAS- og EFtypegodkendt eller DVN- varedeklareret. Trampolin Vandski Vandskibåd Slalom Skylon tårn Sliders Hop Kicker Bade faciliteter wakeboard- og vandski Vandskibåd.
 
info@vandski-wakeboard.dk - sitemap -